Dekton

Wilt u een Dekton keukenwerkblad kopen? Zeer mooi nieuw materiaal voor in uw keuken!

Interesse in een Dekton keukenwerkblad? Op deze pagina treft u alle informatie over dit nieuwe product. Dekton is nieuwste innovatie op het gebied van keukenwerkbladen is Dekton van Cosentino. Dekton is in 2013 aan ons gepresenteerd en is vanaf heden zijn wij de eerste leverancier in België waar dit materiaal verkrijgbaar is. Het materiaal is ontwikkeld met behulp van de wetenschap en technologie. Dekton is een geavanceerd materiaal dat wordt gemaakt uit een mengsel van glas, porselein en kwarts. Door middel van een chemische reactie wordt een bijzonder hard materiaal gemaakt. Waar de natuur duizenden jaren over doet om te bereiken doet Dekton in enkele uren, het materiaal heeft echter een zeer natuurlijke look. Hieronder leggen wij de voordelen uit van dit nieuwe materiaal daarnaast treft u hier alle voordelen aan van een Dekton keukenwerkblad.

Voordeln van Dekton

dekton-alle-voordelen-keukenwerkblad-kopen

Eigenschappen van een Dekton keukenwerkblad

Wanneer u een Dekton keukenwerkblad onder een microscoop zou bekijken dan is er geen enkele poreusheid waar te nemen. Dit komt door het proces waarbij alle deeltjes onder hoge druk worden samengevoegd. Doordat er geen microdefecten zijn in het materiaal betekent dit dat het zeer hygiënisch is. U kunt uw keukenwerkblad goed schoonhouden en er kunnen geen deeltjes van voedingswaren of vloeistoffen in het blad trekken. Bacteriën hebben dus geen schijn van kans. Daarnaast is het materiaal minder breuk gevoelig doordat de toplaag volledig homogeen is. Meer weten? Kijk eens in de brochure van onze fabrikant.

  • Dekton is zeer buig-, stoot- en drukvast: het laat zich goed vergelijken met keramiek.
  • Dekton is erg vast qua kleur en hierdoor bent u ervan verzekerd dat bijvoorbeeld wit mooi wit blijft en niet geel wordt door de zon. Dekton garandeert dat het een zeer hoge uv-bestendigheid heeft.
  • Een keukenwerkblad van Dekton heeft weinig onderhoud nodig, impregneren is niet nodig.
  • Dekton is licht van gewicht waardoor het onderstel van uw keuken weinig te lijden heeft onder het gewicht
  • Dekton heeft een zeer hoge hitte- en vuurbestendigheid en is bijzonder krasvast. Dat is natuurlijk erg handig voor in uw keuken want u moet deze natuurlijk wel kunnen gebruiken!

Stappenplan

1. Interesse in een Dekton keukenwerkblad??

Indien alle eigenschappen van het materiaal globaal duidelijk zijn dan kunt u één of enkele kleuren uitkiezen die u mooi zouden lijken. Heeft u nog vragen over het materiaal dan kunt u deze altijd via ons contactformulier.

2. Dekton kleurkeuze?

In de shop kunt u uw keuze maken voor de kleurstelling van uw keukenwerkblad. Wanneer u globaal weet welke kleur u wilt dan is het handig om deze in te vullen, dan kunnen wij een offerte op maat uitbrengen.

3. Prijsbepaling van Dekton?

Onze prijzen en prijsgroepen treft u in de shop aan. Hierbij is het belangrijk dat u een keuze maakt in de dikte van het materiaal: hoe dikker dit is hoe hoger de prijs.

4. Prijsbepaling van alle bewerkingen?

Naast de kleur en de dikte van het materiaal zijn er diverse bewerkingen die vaak nodig zijn. Zo kan het nodig zijn om een sparing te maken voor een kookplaat en/of voor de spoelbak.

5. Smetplinten, achterwanden en overige?

Voor de fraaiste afwerkingen en voor een stukje functionaliteit raden wij aan om na te denken of u plintjes boven uw blad wilt. Daarnaast bieden wij ook achterwanden aan voor bijvoorbeeld achter uw kookplaat. Mochten de pannen tijdens het eten voor spetters zorgen dan kunt u dit eenvoudig afwassen.

Interesse in Dekton?

Ga naar de shop!