Over ons

Wie is Natuursteendeal.be?

De website Natuursteendeal.be is in 2014 in het leven geroepen naar aanleiding van een toenemende vraag vanuit de Belgische markt. Natuursteendeal.be borduurt verder op de kennis en ervaring die is opgedaan met Natuursteenstunter.nl. Wij zitten vrijwel wekelijks een aantal keren in Belgie en kunnen u thuis ons assortiment laten zien.

Dekton-KADUM-voorbeeld

Wat is onze missie?

Natuursteenstunter B.V.B.A wilt graag kwaliteitsproducten bieden tegen een scherpe, betaalbare prijs. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe producten en materiaalsoorten. Daarnaast bieden wij graag service en vertellen altijd het complete verhaal. Wij geven een eerlijk advies en proberen u geen producten in de schoenen te schuiven die niet aansluiten bij uw wensen. Wanneer er onverhoopt problemen ontstaan dan lossen wij deze altijd netjes op. We lopen net dat extra stukje harder voor u dan de rest.

Wat is onze visie?

Natuursteenstunter B.V.B.A. wilt een autoriteit worden op het gebied van natuursteen maar vooral kunstmatig samengestelde materiaalsoorten. Klanten weten ons te vinden omdat wij hun een van een eerlijk advies voorzien. Verder denken wij mee over een juist design en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends.

Naast een stukje klantgerichtheid willen wij het eerste bedrijf in Natuursteen worden die zich bewust gaat bezighouden met het milieu. Net als fossiele brandstoffen zijn de voorraden in de natuur eindig. We kunnen niet onbeperkt graniet, marmer of andere natuurproducten uit mijnen blijven hakken. Wij adviseren nu al veel klanten om voor bijvoorbeeld composiet, keramiek of Dekton te kiezen. Natuursteen is schitterend materiaal maar het is niet goed dat op den duur alle mijnen ter wereld leeg worden gehaald totdat er niets over blijft. Keukenwerkbladen worden nog nauwelijks gerecycled of verwerkt tot bijvoorbeeld composiet en wij willen ons hier actief mee bezig gaan houden. De industrie veranderen gebeurt niet van de ene op de andere dag maar wij geloven erin dat wij in toenemende mate een bijdrage kunnen leveren.

Wat is onze werkwijze?

De Natuursteenstunter groep heeft geen grote showrooms, dure lease-auto’s of sigaarrokende directeurs dit in tegenstelling tot veel van onze concurrenten. Wij zijn een jong team met een a-typische kijk op markt. Wij kiezen bewust voor het internet als bron om nieuwe klanten naar ons toe te trekken en besteden zeer weinig budget aan marketing. Wij weten hoe wij kwalitatieve websites kunnen bouwen die puur gericht zijn op het informeren van onze klanten. Hierdoor zijn wij goed te vinden via de zoekmachines en kunnen wij u als klant scherpere prijzen bieden!