Veelgestelde vragen (FAQ)

De website van Natuursteendeal.be is erop gericht om u zo veel mogelijk goede informatie te geven op een gestructureerde manier. Door de hoeveelheid van de informatie is een antwoord op uw vraag wellicht niet altijd goed te vinden. Wij zijn constant in ontwikkeling en wij proberen onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Hieronder treft u echter een aantal veelgestelde vragen en antwoorden die wij dagelijks binnen krijgen bij Natuursteendeal.be. Wij doen onze best om deze vragen beter in onze website te integreren maar soms is dit niet altijd goed mogelijk.

FAQ, vragen Natuursteendeal.be
Moeten wij een order van tevoren betalen??

Bij Natuursteendeal.be zijn wij goed van vertrouwen. Zodra u uw order schriftelijk (per e-mail) bevestigd dan vertrouwen wij erop dat u zorg zult dragen voor een betaling bij aflevering. Wij werken dus niet met voorschotten, zodra alles naar wens is afgeleverd of gemonteerd dan kunt u betalen.

Hoe kunnen wij onze bestelling betalen? ?

U kunt contant betalen of bij voorkeur per pin. Onze monteurs hebben een mobiel pinautomaat bij zich en niets is veiliger en handiger dan om het bedrag even te pinnen.

Zijn jullie prijzen inclusief BTW? ?

Op onze facturen gebruiken wij altijd prijzen inclusief BTW. Onder het subtotaal treft u altijd aan hoeveel BTW u betaald.

Welke BTW percentages hanteren jullie??

Wij hanteren conform de wetgeving in Nederland een BTW percentage van 21% op onze producten en 6% op onze diensten zoals montage en bezorging.

Wat zijn de prijzen voor montage en bezorging? ?

Montage kost bij ons € 225,- inclusief 6% BTW. Bezorging kost € 95,- inclusief 6% BTW.

Welke service bieden jullie voor de prijs van montage en/of bezorging? ?

U treft een uitgebreide uitleg over onze service op onze pagina over ‘bezorgen en montage‘.

Interesse of vragen?

Neem contact op!