Keukenwerkblad

Keukenwerkblad kopen? Dat kan bij Natuursteendeal.be tegen een scherpe prijs!

Keukenwerkblad kopen? Welkom in de productcategorie keukenwerkbladen: het meest verkochte product van Natuursteendeal.be. Wij zijn al ruim 10 jaar actief op het gebied van natuursteen. Doordat wij rechtstreeks van de fabriek importeren kunnen wij de kosten laag houden voor u. Daarnaast hebben wij geen grote, dure showroom of veel verkoop personeel in dienst. Bij Natuursteendeal.be kunt u daarom een keukenwerkblad kopen voor een scherpe prijs!

Wij verkopen composiet, graniet, terrazzo, Dekton en keramiek keukenwerkbladen

Bij ons heeft u de keuze uit onze meest verkochte materialen: composietgranietterrazzoDekton en Keramiek. Daarnaast bieden wij ook keukenbladen aan van marmer, en Travertin. Elke soort natuursteen heeft andere kenmerken: het ene materiaal is harder, de andere is juist weer puur natuur en is wat kwetsbaarder. De steensoorten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Bij Natuursteendeal.be willen wij graag dat u een goede keuze maakt. Wij komen daarom graag bij u langs om diverse kleurstalen en materiaalsoorten te overleggen.

Werkwijze Natuursteendeal.be

Bij Natuursteendeal.be willen we graag dat u een product kiest dat goed aansluit op uw wensen. U kunt daarom eerst wat informatie krijgen op onze website, mocht dit onduidelijk zijn of u wilt meer advies dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Ons stappenplan staat hieronder:

Stap 1?

 U kunt informatie inwinnen op onze website en natuurlijk via onze concurrenten.

Stap 2?

Als u meer informatie wilt naar aanleiding van het bekijken van de website dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om u uitleg te geven. Als u al weet wat in welke producten u interesse heeft dan kunt u natuurlijk ook direct in de shop een kijkje nemen.

Stap 3?

U krijgt een eerste prijsopgave. Indien akkoord dan komen wij graag langs om de offerte te bespreken en om de juiste maten te meten.

Stap 4?

Naar aanleiding van de juiste maten stellen wij vervolgens een definitieve offerte op. Op deze offerte staan de afspraken die u met ons maakt. U hoeft bij ons geen aanbetaling te doen.

Stap 5?

Na goedkeuring van de definitieve offerte bestellen wij het product. Dit duurt ongeveer twee tot drie weken. Wij nemen contact met u op zodra het blad binnen is en klaar staat voor uitlevering of installatie.

Stap 6?

Wij plannen een afspraak in voor de uitlevering of installatie. Vervolgens zal een van onze monteurs of bezorgers langskomen om het geheel te bezorgen of te installeren. Bij aflevering of installatie kunt u bij ons per pin of contant betalen. U loopt dus geen risico: als er iets niet goed is dan betaald u hier dus ook niet voor.

Stap 7?

Genieten maar! Na installatie kunt u gebruik maken van uw nieuwe keukenblad, badkamerblad, tafel of welk ander product u ook heeft besteld. Mochten er ooit problemen ontstaan dan kunt u tenslotte altijd contact met ons opnemen. Wij bieden standaard 5 jaar garantie!

Interesse of vragen?

Neem contact op!